// Servis automatskih menjača

Software solutions

Software solutions

Vršimo softversku eliminaciju DPF filtera, EGR ventila, klapni gasa, lambda sonde i drugih grešaka. Softverska eliminacija greške rešava probleme vozila sa nekim od navedenih delova sistema motora.

Zašto plaćati skupe popravke pomenutih delova motora kada je moguće rešiti problem na navedeni način.

U našem servisu AC Lukić vršimo softversku eliminaciju greške kod svih vozila evropskih, koreanskih i japanskih proizvođača, brzo i kvalitetno!

Posedujemo najsavremeniju dijagnostičku opremu koja se stalno obnavlja i i unapređuje najnovijim uređajima i softverima. Stalno se usavršavamo i pratimo najnovije trendove kada su u pitanju kvarovi elektronike imajući u vidu da je sve više elektronskih komponenti u motoru kao i da se one menjaju i usavršavaju sa najnovijim generacijama motora. Naš stručni tim čine iskusni dijagnostičari i auto-elektroničari.

// Servis automatskih menjača

Novosti sa bloga.

FORD - problem sa PowerShift menjačima

FORD - problem sa PowerShift menjačima

Kompanija Ford se suočila i sa grupnim tužbama i istragama o prevari u Sjedinjenim Državama, Australiji i Kanadi zbog PowerShift menjača kao neispravnog i potencijalno opasnog u Ford Focusu, Ford Fiesti i Ford EcoSport.

  • 05. Februar 2023.
NISSAN problem sa CVT menjačem

NISSAN problem sa CVT menjačem

Nissan-ov automatski menjač CVT što je akronim za kontinualno varijabilni menjač važio je za jedan od najnaprednijih sistema prenosa na tržištu. Uprkos početnom entuzijazmu, mnogi vlasnici Nissan vozila  susreli su se sa brojnim problemima što je rezultiralo sa više grupnih tužbi i žalbi...

  • 14. Decembar 2022.
Problemi sa DSG 7-stepenim menjačem 0AM

Problemi sa DSG 7-stepenim menjačem 0AM

VW grupacija je zbog kvara na 7-stepenom DSG menjaču 2019. godine povukla 80.000 automobila sa tržišta Australije marke Volksvagen, Audi i Škoda – drugi put u 6 godina! Taj opoziv uključivao je 62.000 Volksvagena, 14.000 Audija i 4.500 Škoda.

  • 16. Novembar 2022.