// Servis automatskih menjača

Mehanika

Mehanika

Rešavamo sve vrste kvarova na mehanici vašeg vozila. Popravka i zamena diskova i pločica na kočionom sistemu, redovan servis - mali servis (zamena filtera i ulja), veliki servis (zamena pupme vode i sistema zupčenja na vozilu) popravka svih ostalih mehaničkih kvarova. Naš stručni tim čine iskusni mehaničari.

Vršimo popravke svih vozila evropskih, koreanskih i japanskih proizvođača.

U našem servisu AC Lukić vršimo održavanje vozila za firme i flotno održavanje za velike poslovne sisteme.

// Servis automatskih menjača

Novosti sa bloga.

FORD - problem sa PowerShift menjačima

FORD - problem sa PowerShift menjačima

Kompanija Ford se suočila i sa grupnim tužbama i istragama o prevari u Sjedinjenim Državama, Australiji i Kanadi zbog PowerShift menjača kao neispravnog i potencijalno opasnog u Ford Focusu, Ford Fiesti i Ford EcoSport.

  • 05. Februar 2023.
NISSAN problem sa CVT menjačem

NISSAN problem sa CVT menjačem

Nissan-ov automatski menjač CVT što je akronim za kontinualno varijabilni menjač važio je za jedan od najnaprednijih sistema prenosa na tržištu. Uprkos početnom entuzijazmu, mnogi vlasnici Nissan vozila  susreli su se sa brojnim problemima što je rezultiralo sa više grupnih tužbi i žalbi...

  • 14. Decembar 2022.
Problemi sa DSG 7-stepenim menjačem 0AM

Problemi sa DSG 7-stepenim menjačem 0AM

VW grupacija je zbog kvara na 7-stepenom DSG menjaču 2019. godine povukla 80.000 automobila sa tržišta Australije marke Volksvagen, Audi i Škoda – drugi put u 6 godina! Taj opoziv uključivao je 62.000 Volksvagena, 14.000 Audija i 4.500 Škoda.

  • 16. Novembar 2022.